Arhitectură peisagistică

Arhitectura peisageră este considerată a fi arta de a planifica, a proiecta, a menţine, a persevera și a reabilita spaţiul verde şi designul construcţiilor realizate de om, în scopuri legate de mediul înconjurător, socio-comportamentale şi estetice.

Argumentul arhitecturii peisagere îl constituie individualitatea, complexitatea şi puterea de adaptare la orice concept. Designul abordat pentru o grădină sau pentru un spaţiu public prinde viaţă în imaginaţia şi proiectul unui arhitect peisagist care cunoaşte toate posibilităţile pentru a transforma o stare de spirit în realitate.

Arhitectul peisagist asociat ECO Semiramida este cel care vă va asculta preferinţele şi va oferi o creaţie pe măsura aşteptărilor Dumneavoastră.

Deşi prezentă încă de la romani, amenajarea grădinilor a cunoscut un avânt deosebit în epoca renascentistă, culminând cu spaţiile pentru recreere de la Villa d’Este, Tivoli, sau cu lucrările lui André le Nôtre la Vaux-le-Vicomte şi Versailles.

Secolul al 18 a adus arhitectura peisageră în prim-plan în Anglia, unde personalităţi ca William Kent, Humphry Repton, şi mai cu seamă faimosul Lancelot ‘Capability’ Brown au remodelat marile parcuri din Anglia, pentru a semăna cu versiune curată şi ordonată a naturii.
Spiritul arhitecturii peisagere se remarcă prin estetică, inovare şi printr-un design adaptat destinaţiei spaţiului.
Pentru că dorim să oferim servicii complete, ECO Semiramida vă stă la dispoziţie în:

  • Amenajarea spaţiilor verzi
  • Plante pentru interior
  • Sisteme de irigaţii şi drenaj
  • Întreţinere şi recondiţionare spaţii verzi
  • Alpinării, cascade, cursuri de apă şi fantani arteziene

OBTINEŢI O OFERTĂ

Pentru o ofertă de preţ ne puteţi contacta la numarul de telefon 0748274413